Ett hus - många möjligheter

Castrénsalen i Magle Konserthus erbjuder en vacker inramning till din konsert, konferens, event eller fest. Lokalen är lika imponerande som den är flexibel. 

Konsertverksamhet

Till konserterna kan vi bygga upp en scen anpassad för era behov, från köruppsättning till storband. Salen erbjuder en intim konsertlokal med högt i tak och utmärkt akustik. Det finns plats för 200 personer i salongen och på balkongen. Scenen kan anpassas med gradänger så att man kan ge allt från kammarmusik till storband, körsång till solokonserter. Salen lämpar sig även för dansteater och temaföreställningar med improvisationer.Full av gammeldags charm med höga fönster och läktare i gammal stil ger den en festlig inramning till varje föreställning. Varsamt renoverad i en enhetlig stil är den nu fullt moderniserad för att möta dagens krav på en konsertlokal.

Konferensmöjligheter

Till konferenser och event har vi möblering enligt önskemål, från grupper till skolsittning. Vi erbjuder projektor, PA-anläggning och hörselslinga, såväl som som traditionella hjälpmedel som blädderblock och whiteboards.Idealiskt antal för U-sittning är ca 20-30 pers.För skolsittning upp till 50-60 pers.Vårt cateringkök med kaffekokare och kylskåp står till ert förfogande. Lokalen är belägen i centrala Lund med ett stort utbud av restauranger i den omedelbara närheten.

Festlokal

Till fester, bröllop och disputationer möblerar vi en festlokal. Vi vet att Magle Konserthus ger en inramning som nästan automatiskt lyfter stämningen så att alla upplever sin bästa fest någonsin.Vi har plats för upp till 110 middagsgäster, men idealantalet ligger vid 95 pers. Ett kök lämpat för catering finns i direkt anslutning till festlokalen. Lokalen disponeras från kl. 15.00 uthyrningsdagen till kl. 10.00 dagen därpå. Tillgång till innergården med inrullningsbart tak ingår. Vi hyr för närvarande inte ut till studentexamensfester.